”Kiinnostuin...”

Coach sinun apunasi työelämän muutoksissa

Tuula Angervuo

Kiinnostuin coachauksesta, koska olen itse saanut siitä apua työelämän käänteissä ja muutostilanteissa.

Kun tutustuin aiheeseen tarkemmin, kiinnostuin siitä vielä enemmän. Minusta hienoa coachingissa on vahva usko meidän jokaisen omaan kykyyn ratkoa omia ongelmiamme. Coaching auttaa tiedostamaan oman ajattelumme, avartamaan sitä ja siirtämään sen tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Haluan tukea ihmisiä työelämässä, isoissa ja pienissä organisaatioissa löytämään itse omat ratkaisunsa ja pääsemään tavoitteisiinsa. Tunnen onnistuneeni, kun he löytävät itselleen parhaiten sopivat ratkaisut ja pääsevät tavoitteisiinsa.

Minä coachina

Olen kansainvälisesti (ICF) sertifioitu Business Coach® ja noudatan kaikessa toiminnassani ICF:n eettisiä sääntöjä. Coachaan suomeksi ja englanniksi.

Olen valmentanut uraansa pohtivia tai muutoksen edessä olevia ammattilaisia ja auttanut heitä tunnistamaan, sanoittamaan ja markkinoimaan osaamistaan. Minulla on kokemusta myös muutosfasilitoinnista ja ‐viestinnästä sekä suurissa yrityksissä että pienissä start‐upeissa.

Aiemmin työurallani olen työskennellyt strategian ja markkinoinnin parissa Nokiassa. Olen tehnyt asiakas‐ ja markkinatutkimusta, johtanut markkinointiviestintää ja vetänyt laajoja projekteja kansainvälisessä ympäristössä – useimmiten uuden äärellä. Suomen lisäksi olen työskennellyt Englannissa ja Singaporessa.

Työkaverit ja ystävät ovat kuvailleet minua rauhalliseksi, osaavaksi, asialliseksi ja ystävälliseksi. Onpa joku kutsunut minua tietopankiksikin.

Eri työympäristöissäni muutos on aina ollut ennemminkin sääntö kuin poikkeus ja olen aina nähnyt muutoksen mahdollisuutena uuteen. Olen myös ikuinen opiskelija: viime aikoina olen laajentanut osaamistani coaching‐opinnoilla, sitä ennen psykologian ja sosiaalitieteiden opinnoilla sekä toimimalla vapaaehtoisena järjestöissä ja yhteiskunnallisissa hankkeissa.

  • 2013 – Coach, mentori, konsultti, yrittäjä – Kolmas Horisontti Oy
  • 2009 – 2013 / Opiskelija, Suunnittelija, Vapaaehtoistyöntekijä – Kansalaisareena
  • 2004 – 2009 / Manager, Industry Analyst Relations – Nokia Corporate Strategy
  • 2000 – 2004 / Program Communications Manager – Nokia E-business
  • 1990 – 1999 / Market Analyst, Marketing Comms Manager – Nokia Network
  • ICF-sertifioitu Business Coach – Business Coaching Institute
  • Master Class-Certified Business Model You® Practitioner
  • Digitaalinen muotoilu -koulutus, Arcada
  • Sosiaalipolitiikan perusopinnot ja psykologian opintoja – Helsingin Yliopisto
  • KTM Aalto Yliopiston kauppakorkeakoulusta

Kokemuksia

”Valmistauduin tärkeään työnhakuun Tuulan valmennuksessa. Tapaaminen ja Tuulan osuvat kysymykset auttoivat jäsentelemään hakemuksen ajatuksissa kirjoittamista vaille valmiiksi.”