”Kokemuksia...”

Asiakkaiden kokemuksia

Hain coaching-tapaamisista suuntaa oman työurani jatkolle ja sparrausta omille ajatuksilleni. Kartoitimme omia vahvuusalueitani, toiveitani sekä tarvittavia askelia siirtyä 25-vuoden asiantuntija-. projekti- ja keskijohdon tehtävien parissa vietetyn palkkatyöuran jatkoksi kohti yrittäjyyttä. Coaching-keskustelut ja ennakkotehtävät selkeyttivät omaa ajatteluani ja antoivat minulle konkreettisia eväitä jatkoa varten. Voin suositella Tuulaa henkilöille, jotka kaipaavat sparrausta työuran risteyskohdissa.

Kokenut asiantuntija- ja projektitehtävissä toiminut johtaja, joka pohtii yrittäjyyttä yhtenä uravaihtoehtona

 
 
 

Tarvitsin uutta suuntaa ja muutosta työhöni, enkä tiennyt mihin suuntaan lähteä vaan poljin paikallani. Tuulan avulla sain ajatuksiani selkeämmiksi ja eri vaihtoehtoihin lihaa luitten päälle. Tuulan ote oli positiivinen ja kannustava. Yhtään valmista vastausta en saanut, vaan jouduin itse selvittämään mitä haluan ja aion tehdä. Se oli hyvä. Kannatti ottaa Tuula avuksi.

Terveydenhuollon kokenut asiantuntija, joka hakee muutosta ja uutta roolia omalla alallaan

”Valmistauduin tärkeään työnhakuun Tuulan valmennuksessa. Tapaaminen ja Tuulan osuvat kysymykset auttoivat jäsentelemään hakemuksen ajatuksissa kirjoittamista vaille valmiiksi.

Työhaastattelua edeltävänä päivänä coaching-tyyliin pidetty videokeskustelu oli paras mahdollinen tapa valmistautua haastatteluun. Tuulan haastatellessa ja kysymyksillä ja palautteella tarkentaessa huomasin, mitä piti vielä hioa ja mihin ylipäänsä kannatti keskittyä. Tavoitteekseni olin asettanut ennestään tutun työnantajan yllättämisen: halusin heidän huomaavan, että olinkin paljon monipuolisempi, kuin he tiesivät.

Kun vastaus vihdoin tuli, kuulin, että minut oli valittu tehtävään yksimielisellä päätöksellä, ja että he olivat vaikuttuneet juuri siitä, kuinka hyvin olin valmistautunut, kuinka osuvasti olin osannut perustella motivaationi ja soveltuvuuteni ja kuinka osaamiseni monipuolisuus oli todella yllättänyt heidät kaikki.

Tuulan varma, rauhallinen ja taitava coachaus sai minut huomaamaan vahvuuteni ja tuomaan ne esiin juuri oikeassa kulmassa. Coaching oli ratkaiseva tekijä siinä, että onnistuin ja tulin valituksi, voin lämpimästi suositella yhteistyötä Tuulan kanssa!

Anna Salminen, erityisasiantuntija ministeriössä

I worked with Tuula around my career situation and in particular on how to move into working independently as a new coach on my own projects. Tuula was incredibly patient and attentive, yet straight to the point in her coaching style. She helped me sort through doubts and fears that were limiting my confidence and action. As a result of working with Tuula, I now see and feel more clearly my desires and feel more powerful in going after my dreams.

Thank you Tuula!

Signe, an international education professional and government advisor now starting to work independently as consultant and coach.”

Koin coachauksesta selvää hyötyä etenkin siinä että opin löytämään ja sanoittamaan osaamistani ja huomaamaan onnistumiskokemuksia työhistoriasta. Coachaamisen kautta löytyi myös selkeämmin itselleni erityiset osaamisalueet (esim. globaali ajattelu ja kokemuspohja ja luovuus, joka liittyy esim. uudenlaisten tuotteiden ideointiin).”

Janne Mäkinen, kansainvälinen KTM/tuotepäällikkö, joka etsi uutta työtä muuttaessaan New Yorkiin


Kiinnostuitko?

Täytä yhteydenottolomake ja lähetä se. Saat minulta viestin, jossa ehdotan tapaamisaikaa.